Trenuletul din Parcul Lumea Copiilor

Category: Distractie Comments: No comments

Am avut ocazia sa fac o plimbare alaturi de prietenul meu in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 din Bucuresti si a fost extraordinar. Mi-a placut in primul rand arhitectura de la intrare: un parc cu bolta sub forma unui turn si mai multe caruseluri si aparate de distractie pentru adolescenti si tineri. In primul rand am fost impresionata de trenuletul Moutain Rousse din Parcul Lumea Copiilor care a fost extraordinar, deoarece are mai multe trasaturi specifice care pot impresiona. In primul rand, este un parc unde predomina casutele pentru copii, caruselurile si dispozitivele speciale in care se pot roti copiii.

Puteti admira o caracatita uriasa unde va puteti roti pe orizontala si puteti face fel si fel de lucruri mult mai interesante decat intr-un parc de distractie obisnuit. Exista si o roata imensa de inaltimea de 20 m unde va puteti roti cu capul in jos si in sus aproximativ 5 minute dar este extrem de complicat sa faceti asta si veti simti o senzatie de amorteala si de oboseala. Aveti grija la orice discomfort pe care il simtiti si nu va lasati influentat de eventualul discomfort pe care il simtiti. Este important sa va amuzati si sa incercati sa stati cat mai relaxat in aceasta roata magica si sa aveti grija sa va simtiti sigur sau sigura pe situatie deoarece stati intr-o pozitie nu tocmai comfortabila. Aveti grija sa profitati de orice clipa pentru ca este o senzatie ciudata pe moment dar va va creste adrenalina si veti fi mult mai incantati pe urma. Eu am fost impresionata de trenuletul Mountain Rouge care este extrem de periculos si care va poate face viata mai palpitanta pentru cateva minute. Veti simti cum corpul dumneavoastra este mai viguros si mai plin de energie si veti simti cum va creste puterea si adrenalina in corp. In primul rand, aveti o deosebita grija sa va distrati si sa simtiti cum plutiti pe sinele de fier ale trenului pentru a va bucura de aceasta masinarie care va confera senzatia unui zbor pe sine de senzatie.

Este o emotie unica care va face sa vi se ridice parul in cap sis a va ia cu fiori si veti fi extreme de impresionati de aventura in Mountain Rouge, un tren de senzatie care va va atrage atentia si va va distra pentru cateva minute. Fiti siguri ca sunt niste momente incredibile care va vor marca existenta si veti fi multumiti ca ati venit in acest parc de distractie spectaculos care este centrul distractiei din sectorul 4 din Bucuresti. Veti simti o energie in organism si daca va intrebati ce am simtit eu va pot istorisi. Am simtit cum trupul se invadeaza de o energie pozitiva si cum mi se face pielea de gaina pe corp, cum mi se ridica presiunea sangelui si pompeaza cu putere in inima si in cap si cum imi zboara fluturasi prin stomac. Este o senzatie unica care am trait-o alaturi de sunetele de frica amestecata cu adrenalina ale iubitului si m-am bucurat enorm ca am putut simti aceasta senzatie unica.

Este una din cele mai placute senzatii pe care le poate simti un om, este un sentiment puternic ca esti om , ca esti viu si ca te temi pentru viata ta. Este si o proba de curaj pentru ca iti trebuie si o doza de curaj sa te dai in astfel de aparate care presupun o anumita tarie de caracter. Din punctul meu de vedere a fost o experienta unica, care te face sa te simti extrem de bine si care iti ofera energie si adrenalina pentru intreaga zi. In momentul in care cobori din trenulet esti un alt om, simti cum pamantul ti se invarte sub picioare si cum debordezi de energie si vei simti mereu cum prinzi o putere supraomeneasca si cum esti unul din cei mai importanti pamanteni care a simtit forta trenului fantoma.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>