Targul de joburi

Category: General Comments: No comments

Am mers intr-un an de facultate la targul de joburi din Capitala, de la Sala Palatului si aici am avut ocazia de a intra in contact cu specialisti in fel si fel de domenii, cu companii de top care cauta angajati din toate domeniile. Este o ocazie de a fi promovat si de a iti gasi ceea ce cauti foarte rapid, ai reale sanse de angajare si poti imediat intra pe un post vacant.

Ideea targului de joburi este de a avea un contact direct cu angajatorul, si este util si pentru angajator deoarece poate intra in contact cu posibilii angajati si isi poate alege cei mai buni candidati pentru posturile vacante. In primul rand este o mare oportunitate pentru tinerii de toate varstele sa isi incerce norocul la aceste targuri de joburi si sa obtina postul pe care si-l doresc de atat timp. Este o mare ocazie sa intri in contact cu posibilii angajatori, sa ai ocazia sa le pui intrebarile pe care le doresti si sa afli imediat toate informatiile necesare despre posturile vacante.

Poti intra pe un post pe care ti-l doresti cat mai repede si poti fi extrem de multumit de pozitia pe care o obtii. In primul rand trebuie sa ai curajul sa te prezinti la aceste targuri de joburi sis a vezi ca poti obtine postul mult dorit si ai sansa de a obtine un avantaj daca te prezinti la targ si iti impresionezi angajatorii cu o tinuta eleganta si decenta si un vocabular adecvat. Si eu am fost impresionata de forta care antreneaza acest mecanism al joburilor si care atrage anual mii de tineri talentati care isi doresc un loc de munca din tot sufletul.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>