Service roti Bucuresti

Category: General Comments: No comments

Cum se apropie sezonul in care rotile sunt vedeta numarul unu in ceea ce priveste echiparea si efectuarea de revizii pentru autovehicul, gasirea unui service unde calitatea sa fie la parametri maximi este o conditie esentiala. Pregatirea masinii pentru sezonul de iarna este foarte importanta pentru ca aceasta sa ofere siguranta maxima pe intreaga perioada a iernii, in conditii meteorologice extreme, si in conditii de carosabil umed sau acoperit de zapada sau gheata.

Esentiala pentru pregatirea masinii pentru iarna este vizita la un service auto, unde rotile vor beneficia de o atentie speciala. Auto Agusta propune clientilor care apeleaza la serviciile sale o serie intreaga de masuri pentru ca autovehiculul sa intre complet verficat si echipat corespunzator in sezonul intemperiilor. Cea mai populara masura este schimbarea anvelopelor de vara cu cele de iarna. Insa la fel de importanta, desi din lipsa resurselor financiare necesare multi romani neglijeaza acest aspect, este schimbarea jantelor. Motivul principal ar fi acela ca mai ales daca autovehiculul este echipat in mod obisnuit cu o serie de jante scumpe, acestea vor fi atacate de substantele cu care drumarii incearca an de an deszapezirea drumurilor. Tocmai de aceea este recomandabila inlocuirea pentru perioada iernii cu jante mai ieftine, din otel. Pe de alta parte, se recomanda verificarea cauciucurilor de iarna, in cazul in care nu este primul an in care le folositi.

Un service autorizat si specializat, asa cum este www.autoagusta.ro poate spune daca anvelopele au un grad de uzura peste masura acceptata, daca au suferit umflari sau deformari de la depozitarea incorecta (caz in care pot proceda la reparatii in acest sens) si de asemenea, tot cei de la service vor umfla rotile la parametrii din cartea tehnica a masinii, astfel incat masina sa circule in siguranta. Si tot cu aceasta ocazie, este recomandata si o echilibrare a rotilor, care la Auto Agusta se face cu maxima precizie si rapiditate, prin citire electronica.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>