Centru de reciclare in Bucuresti

Category: Noutati Comments: No comments

Niciodata nu vom putea fi prea ecologisti, niciodata nu vom putea proteja natura suficient – mai ales ca dintotdeauna oamenii au facut tot ce le-a stat in putinta sa o distruga, nicidecum sa o protejeze – niciodata nu vom putea recicla suficient, asa cum niciodata nu vor putea fi suficiente centre de reciclare. Mai ales in Bucuresti, un oras atat de mare si atat de poluat incat orice gura de oxigen in plus este binevenita.

Eco Remat este o sansa reala pentru cetatenii Bucurestiului sa se responsabilizeze in ceea ce priveste reciclarea de deseuri, dar si de materiale si obiecte cu care de multe ori nu au ce face si pe care simpla aruncare la gunoi nu va face decat sa le transforme intr-o sursa si mai mare de poluare. Eco Remat nu face altceva decat sa ofere bucurestenilor posibilitatea de a recicla alama, aluminiu, cupru, bronz, inox si fier, dar si hartie, plastic, anvelope si cauciuc, deseuri electrice si electronice si baterii auto. Au astfel sansa de a proteja natura si mediul in care isi traiesc viata dar si pe care il pregatesc pentru generatiile viitoare. Pe de alta parte, reciclarea ofera sansa de a castiga bani in urma initiativelor ecologiste, caci punctele de reciclare cumpara deseurile pe care le folosesc preul acesta find stability in functie de tipul lor, cantitatea si calitatea lor.

Eco Remat are doua puncte de reciclare in Bucuresti si este implicata, pe de alta parte, si in programul Rabla. Experienta sa pe piata de profil din Romania l-a transforat intr-un centru extrem de apreciat, un partener de incredere pe segmentul centrelor de reciclare a deseurilor. Oricine poate deveni o sursa pentru Ecoremat, fie ca este vorba depsre consumatori casnici care pot recicla aparatura electrica deteriorata sau veche, santiere de constructii sau demolari, companii feroviare, aeriene, ateliere auto, spitale, scoli, magazine, birouri etc.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>