Bucuria de a darui

Category: Auto Moto Comments: No comments

Imi place sa fac cadouri inedite, aparte, care sa ramana ca amintiri frumoase, de nepretuit. Mereu am cautat sa personalizez cadoul in functie de personalitatea fiecaruia. Nu imi place sa intru pur si simplu intr-un magazin si sa cumpar ce imi sare prima data in ochi, pentru a scapa cat mai repede. Nu, asta nu mi se pare un gest facut din suflet. Pentru a-i face cuiva drag o bucurie si un cadou memorabil, trebuie sa stii sa ii atingi acea coada sensibila, ce ii trezeste o emotie, un sentiment aparte. Trebuie sa cauti, sa te implici, sa cercetezi, sa mai smulgi niste informati de pe ici colo, de la alti membrii din familie, prieteni etc.

Imi place sa pun zambete pe fetele celor dragi, daruindu-le ceva neasteptat, insa ceva li se potriveste manusa. Nu pot sa pun pret pe un zambet, insa daca e nevoie de un pret mai mare pentru un cadou, il voi da intotdeuna, doar pentru a vedea acel zambet si acea tresarire, acea bucurie si acel entuziasm in ochii persoanei drage mie. Intotdeauna ma dedic si implic cu tot ceea ce am, cand planuiesc sa fac o surpriza. Nu ma las pana cand nu e totul perfect, sau macar cat mai aproape de perfectiune. Cel mai recent, am facut o surpriza frumoasa, unui prieten drag din copilarie.

Tinand cont ca el este foarte pasionat de cursele de masini, de raliuri, am zis sa ii fac un bine si sa ii fac cadou un curs de pilotaj, la Academia Titi Aur. Am facut asta si pentru a-l scuti din a mai cumpara alt set de cauciucuri iarna, pentru ca risca sa le uzeze prea tare incercand sa faca tot felul de scheme. Asa, se poate bucura de un curs, facut alaturi de profesionisti, un curs ce este sctructurat astfel incat sa ii ofere o experienta unica.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>